Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta accepteras ditt samtycke. Learn more

115.8m FM

Shaaban raddaren

opinion

Vänsterbacken Neto Borges har gjort sitt för den här gången i Hammarby och fotbollsallsvenskan. Han är klar …. I DN-sportens julkalender tar krönikör Johan Esk med dig till sina personliga minnen av sportåret Lördag kväll lottas sommarens dam-VM i fotboll.

Shaaban raddaren skålar finns på podiet i konsertbyggnaden La Seine …. AIK vann det allsvenska derbyt mot Hammarby den 20 maj tidigare i år. Men läktarfesten fick en tråkig ….

japansk räddare? Nedflyttningshotade Mallorca i...

Fotbolls-VM är inte bara sport, det är också en jätteindustri. Nu har nästan två miljarder kronor av de …. Som fotbollsspelare ska du akta dig för att gå på krogen. Speciellt om värsta rivalen har guldfest där.

Hammarby hade Shaaban raddaren topp tre i allsvenskan från första omgången.

”Allbäck vår frälsare och räddare!...

Men efter 3—3 borta mot "Shaaban raddaren" i sista …. Det här är en annons. Vidare till Dagens Nyheter. Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Rami Shaaban, Fredrikstad. Backar: Erik...

En musikalisk kavalkad om årets allsvenska. En hyllning till arenornas alla konstnärer. Logga in på Dagens Nyheter För att använda den här funktion behöver du vara inloggad. Logga in eller Skapa konto Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och Shaaban raddaren samt spara artiklar.

DN Digitalt gratis första månaden Beställ nu.

MFF-stjärnan kunde varit Hammarbys räddare...

Shaaban raddaren. När Rami Shaaban blev sjuk inför derbyt slapp Hammarbys tränare Tony Gustavsson att ens tänka på om han skulle peta. Rami Shaaban Försvarare: 7. Niclas Alexandersson 3. Han har varit räddaren i nöden många gånger.

”Allbäck vår frälsare och räddare!...

Och visst skapade han en del chanser. Barnets räddare i nöden Giuliano Grazioli blir nästa säsong kvar Shaaban raddaren Sebastian Larsson, Rami Shaaban, Peter Markstedt, Jonas Wirmola.

DU ÄR HÄR:
Nyhetsflöde