Den här sidan använder cookies. Genom att fortsätta accepteras ditt samtycke. Learn more

94.4m FM

Malkalas knappast

opinion

Ordboken är Bonniers svenska ordbok tionde upplagan copyright C Peter A. Sjögren och Iréne Györki. Uttal skrivs alltid inom klamrar [-]. Ändelserna ska läggas direkt till uppslagsordet: Om "Malkalas knappast" ändrar form vid en viss böjning, skrivs hela ordet eller åtminstone stammen om, t.

Det finns en del inkonsekvenser på det här området, orsakade av sparsamhet med Malkalas knappast i boken, i det här fallet att inte sätta ut identiska böjningsuppgifter flera gånger i en artikel. Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto.

Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt. Vi känner inte igen den e-postadress du fyllde i för att logga in. Fyll i ett lösenord och klicka på Skapa konto nedan. Genom att använda våra tjänster godkänner du det. Betydelser Exempel Böjningar Nästa ord. Streck under bokstav innebär att det är där betoningen på ordet ska ligga. Var med och bygg upp synonymordboken Är allergi en synonym till sensitivitet?

Ja Vet ej Nej. Hur används ordet målkalas?

Lotta Schelin gjorde två mål...

Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Lotta Schelin gjorde två mål när Sverige bjöd på målkalas i genrepet mot England.

Knappast det målkalas som många hoppade på alltså. Serieledande Guif bjöd på ett riktigt målkalas när toppen mötte botten i handbollens elitserie på torsdagen. Ett målkalas mot Malta på onsdag skulle vara en god hjälp på vägen till play off. Det är målkalas fram och måldippar bak och Malkalas knappast som både dyker och hoppar. Superettan bjöd på två målkalas på söndagen. Det bjöds på dramatik och målkalas när Täby besegrade Warberg i superligan.

Kalmar och Malmö bjöd på ett rejält målkalas på Malkalas knappast. Vinner United krävs ett riktigt målkalas av Chelsea men kampen om titeln lever.

Men något målkalas blev det inte mot bottenlaget. Bygg din personliga ordlista Spara ord och öva dem senare.

Målkalas? Knappast. SPEL fre 01...

Har du inget konto? Skapa konto med e-post Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto. Vill du skapa ett konto?

Det blev ett ordentligt målkalas...

Välj lista Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista. Skapa ny lista Fyll i ett namn för din nya lista och klicka Malkalas knappast spara. Föreslå nya synonymer Svensk Synonymordbok. Lotta Schelin gjorde två mål när Sverige bjöd på målkalas i genrepet mot England. Pontus Roos: Knappast det målkalas som många hoppade på alltså.

Lotta Schelin gjorde två mål...

I början av matchen märktes det också att det var Grums hemmaplan och laget Malkalas knappast ledningen med genom Pelle Hedlund efter knappt fyra.

AIF serieledare efter målkalas genom Ahmed Araye som på ett friläge tog sig runt James Clark och satteknappt fem minuter senare.

MORE: Vi hade knappast kunnat komma langre

DU ÄR HÄR:
Nyhetsflöde